Category Abaya

Kalau korang antara orang orang yang suka online shopping ni especially untuk pakaian muslimah memang dah tepat la tempat yang korang landing ni..Kat blog ni , walaupun namanya Tudung Terkini For You tapi bukan Tudung saje yang tersaji kat sini tapi ada macam macam benda yang berkaitan dengan muslim wear ni. Sebagai contoh sekarang ni korang dalam category Abaya Collection. Jadik sah sah la koleksi abaya yang akan korang nampak. Koleksi abaya atau dalam bahasa omputihnye Abaya Collection ni aku dah bersusah payah pilih dari macam macam website yang lain. Aku pun pengguna jugak macam korang jadik aku tau memang susah nak kena browse sana sini , nak compare harga , nak tengok mana design yang cantik , pastu nak tengok pulak mana satu yang in trend fashion , pastu last2 aku lupa mana satu tab untuk baju yang aku suka mula mula tadi… Itu aku la, mungkin korang just go for that one brand yang orang ramai cakap pastu terus beli….pada aku tak rare ahh macam tu sebab kekadang baju baju yang “underdog” tu lebih vavavoomm designnye.. Sebab tu aku wujud kan blog Tudung Terkini For You ni. Lebih lebih lagik untuk Abaya Collection ni. Kalau korang rajin google la dan tengok result untuk Abaya Collection ni , koleksi yang dari Malaysia tak la berapa nak cantik sangat ..Pasal tu untuk kategori ni mostly designnye dari luar negara. Dan yang bestnyer harga Abaya ni tak lah mahal sangat kalau nak compare dengan harga kasut yang korang pakai tu. Jadik dalam category Abaya Collection ni aku akan letakkan abaya dari London , Amerika dan jugak Malaysia. Tapi aku memang pilih yang cantik cantik jek dan dari pelbagai brand supaya senang korang nak carik. So apa korang tunggu lagik…Klik la kat gambo gambo kat bawah nun. In sha Allah kalau sambutan bagus untuk entry ataupun website ni aku akan perbesarkan lagik collection yang sedia ada. Semoga korang terus membrowse di sini..Tak payah gi tempat tempat lain dah…aku carikan jek.

FESYEN MUSLIMAH : EDISI DRESS

UPDATE Aug-2016: Now you can shop muslimahwear directly on our online store here at TudungTerkini4u.com. View available ‘fesyen muslimah’ collection now — or, take me to the pink shawl. [/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]             [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]            [one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]  …